Asfalttipalvelut Kuopiossa ja muualla Suomessa

Tarjoamme tasokkaasti toteutetut asfalttipalvelut erilaisten urien, halkeamien ja reikien paikkaamiseksi. Asfaltinkorjausmenetelmiämme ovat esimerkiksi konelevitetty valuasfalttipaikkaus, valuasfalttipaikkaus, kumibitumisaumaus ja bitumisaumaus. Jos kaipaat lisätietoja asfalttipalveluistamme tai haluat jättää tarjouspyynnön, ota rohkeasti yhteyttä!

Konelevitetty valuasfalttipaikkaus

Piki-Team Oy:n kehittämä koneellinen valuasfaltin levitysmenetelmä ja laitteisto ovat tämän hetken parasta osaamista Suomessa 1-10 cm halkeamien, alkavien reikärivien ja urien korjaamisessa (laitteistolla hyödyllisyysmallisuoja). Käytämme massoina esimerkiksi KBVA 4-6 mm kumibitumivaluasfalttia, VA 4-6 mm valuasfalttia sekä 3 mm kumibitumi- ja juotosmastixeja.

Lämpöketju ja jatkuva sekoittaminen ei katkea missään vaiheessa valukeittimen ja levittäjän välillä - massa säilyy homogeenisena ja tasalämpöisenä 1000 kg:n umpinaisessa massasäiliössä sekoituksen ja termostaattilämmityksen ansiosta.

Levitys tapahtuu Dumperiin rakennetun laitteiston avulla. Työleveyden vaihteluväli on kohteen vaatimalla tavalla 10-100 cm. Valuasfaltin tarttuminen levittimiin on estetty niissä olevan nestekaasulämmityksen avulla. Jokaisessa levittimessä on erilliset hydrauliset kallistimet, jotka ottavat huomioon tienpinnan muutokset ja tekevät näin reunasaumasta lähes pykälättömän. Hydraulinen puristin levittimessä painaa valumassan tiukasti alustaa vasten 15 kN voimalla ja varmistaa näin massan tartunnan tienpintaan. Jos paikkausjälki vaatii karkeutuksen, Dumperissa on hydraulisesti toimiva hiekoituslaitteisto tätä varten.

Valuasfalttipaikkaus ja valuasfaltointi

Valuasfalttipaikkaus sopii perinteisenä kelkkalevityksenä tai käsilevityksenä hyvin liikennemääriltään pienempien teiden, katujen ja piha-alueiden eriasteisten asfalttivaurioiden korjauksiin. Työleveydet 20-100 cm.

Käyttökohteita:

 • Purkaumat
 • Reiät ja reikiintyneet kohdat
 • Ajourien paikkaukset
 • Verkkohalkeamat
 • Erityisen leveät ja syvät halkeamat

Kumibitumisaumaus

Elastisten ominaisuuksiensa ansiosta kumibitumi sopii herkästi routivien teiden, katujen, jk+pp-teiden ja piha-alueiden asfalttihalkeamien korjauksiin. Halkeamat puhdistetaan ensin paineilmalla parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Kumibitumisaumaus edellyttää normaalia korkeampaa työlämpötilaa, samoin jatkuvan elastomeerin ja kalkkikiviaineksen sekoituksen.

Käyttökohteita:

 • Pitkittäis- ja poikittaishalkeamat 0-4 cm
 • Siltojen liikuntasaumat
 • Sokkeleiden vierustojen tiivistykset
 • Kaivon kansien ympärystiivistykset

Bitumisaumaus

Bitumisaumaus on käytetyin ja edullisin valta- ja moottoriteiden sekä alempiasteisten teiden asfalttihalkeamien korjausmenetelmä. Työ tehdään ns. kannukaatosaumauksena. Menetelmä estää tehokkaasti veden pääsyn teiden rakennekerroksiin. Näin vältytään suuremmilta routavaurioilta.

Käyttökohteita:

 • Pitkittäis- ja poikittaishalkeamat 0-3 cm
 • Keskisaumat

Kerro meistä kavereillesi

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Ottakaa minuun yhteyttä. Haluan tarjouksen.

Haluan teille töihin.


 • Facebook