asfaltin paikkaus

PIKI-TEAM AB – Asfalt­lagning med kvalitet

Piki-Team Ab är ett företag från Kuopio grundat 2007. Vi tillhandahåller asfaltlagningstjänster för både mindre och större aktörer i hela landet. Bland våra kunder finns städer och kommuner, industrianläggningar, hamnar och företag samt Trafikverket.

Vi är specialister på asfaltlagning. Flerårig erfarenhet och modern utrustning garanterar hållbara och professionella resultat med hög kvalitet.

LÄS MER >

VÅRA TJÄNSTER

asfalt
asfalttipalvelut

ASFALT­TJÄNSTER

Vi erbjuder kvalitetsasfalttjänster för lagning av spår, sprickor och hål. Vi lagar asfalt med exempelvis maskinapplicerad gjutasfalt, gjutasfalt, gummibitumen och bitumen.

LÄS MER>

Maski­nell asfalt­­lagning med gummi­­bitumen

Piki-Team Ab har tagit fram en maskinell metod för utläggning av gjutasfalt med tillhörande utrustning som representerar spjutspetskompetens i Finland och används för lagning av sprickor på 1-10 cm, begynnande hålrader och spår.

LÄS MER >

asfalttipalvelut

Fräsning

Vi använder modern fräsningsutrustning som möjliggör fräsning även i trånga utrymmen och platser med viktbegränsningar, t.ex. parkeringshus. Vi kan utföra både finfräsning och djupfräsning med vår utrustning.

LÄS MER >

Introvideo

Referenser

KONTAKTUPPGIFTER

Piki-Team Oy, besöksadress
Hakekatu 11
70800 KUOPIO

VD
Jussi Väätäinen
0400 755 382
jussi.vaatainen(at)pikiteam.fi

Piki-Team Oy, postadress
Paasinotkontie 73
70910
VUORELA

Kontor/fakturering
Jaana Väätäinen
040 842 7289
jaana.vaatainen(at)pikiteam.fi